Hirdetés

Tom Clancy's The Division - zenére osonó halálosztók

|

Kevesebbet hallani mostanság a Tom Clancy's The Division fejlesztése felől, ezért a játék dallamaira fókuszáló fejlesztői napló zene füleinknek.

Hirdetés

Legutóbb a történetet és a PvP-t érintően hallottunk a Ubisoft Massive által fejlesztett The Division részleteiről, de annak már egy hónapja, így éppen itt volt az ideje, hogy emlékeztessenek minket a 2013-as E3-on bemutatott játékra.

A csendet most egy három és fél perces fejlesztői napló törte meg, amelyben Ola Strandh, a The Division zenéinek szerzője mesél a játék hanganyagáról és természetesen annak hátteréről is megtudhatunk pár érdekességet. Bár új jeleneteket sajnos nem tartalmaz a videó, azért érdemes megnézni:

A Tom Clancy's The Division megjelenés a tervek alapján még idén várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de bővebb felvilágosítást valószínűleg majd csak a Ubisoft E3-as konferenciáján kapunk. Reméljük nem egy újabb csúszásról lesz szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)