Hirdetés

Tom Clancy's The Division: The Last Stand - itt az ízelítő, ma jön a leleplezés

|

A Ubisoft Massive ma rántja le a leplet a Tom Clancy's The Division következő DLC-jéről, amely a The Last Stand névre hallgat és egy nyúlfarknyi kedvcsinálót már kaptunk is belőle.

Hirdetés

A Survival DLC rendkívül izgalmas lett, így nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy a Ubisoft Massive milyen tartalmakkal teszi legközelebb változatosabbá a Tom Clancy's The Divisiont

Már nem is kell olyan sokáig várni a The Last Stand névre hallgató új DLC leleplezésére, ugyanis a fejlesztők megerősítették az alábbi ízelítő kiadásával, hogy a bővítmény bemutatására hazai idő szerint délután 17:00 órakor kerül sor Twitchen keresztül. 

A teaser jelenetei alapján egyelőre nehéz megtippelni, hogy mit kínál majd a The Last Stand. A játékkal folyamatosan foglalkozó YouTuber, Arekkz készített egy videót a lehetőségekről, amelyben elmondja, hogy szerinte megerősítést nyernek azok a korábbi kiszivárgott információk, amik egy PvP alapú, Domination-stílusú játékmódról pletykáltak. 

Délután mindenképpen nézzetek vissza, hiszen azonnal megírjuk az új részleteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)