Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ezt tudják majd az új szettek

|

Kiderült, hogy egészen pontosan milyen képességekkel lesznek felruházva a Tom Clancy's The Division legújabb frissítésének szettjei.

Hirdetés

Holnap válik elérhetővé PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is a Tom Clancy's The Division második ingyenes frissítése. A csomag több érdekes újdonság mellett felszereléseinket is kibővíti, hiszen érkeznek az új szettek.

A készítők most Twitteren tettek közzé egy képet, melyet lentebb ti is megtaláltok. Kattintásra megnő a kép, így gond nélkül végig tudjátok majd böngészni, hogy milyen képességekkel lesznek felvértezve az új szettek, melyekből ismételten négyet szerezhetünk meg. A Hunter's Faith névre keresztelt összeállítás azoknak lesz kedvező, akik a nagyobb távolságokból szeretik osztani a fejlövéseket. A Lone Star egyértelműen egy DPS szett lesz, a Final Measure pedig a védekező játékstílus kedvelőinek lehet a legoptimálisabb. Végül Predator's Mark néven kell majd keresni az új support szettet.

Nektek hogy tetszenek a Tom Clancy's The Division legújabb szettjei? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)