Hirdetés

Tölthető a második Dragon Age: Origins patch

|

Sajnos a beígért DLC még sehol, de egy javítás már érkezett a Dragon Age: Origins-hez.

Hirdetés

A BioWare ígérete szerint még karácsony előtt újabb Dragon Age: Origins DLC is érkezik, de addig is egy javítást össedobtak a srácok. Telepítése mindenképpen ajánlott, számos apró hibát küszöböl ki a tapasz.

Aki esetleg rugó karakterrel játszik, vagy nem elégedett az NPC rugók teljesítményével, örömmel tapasztalja majd, hogy a tapasznak hála sokkal ügyesebben kezelik a tőröket eme sunnyogó karakterek. Néhány csata is könnyebbé vált, ami viszont nem feltétlen jó hír, mert az utolsó javítás óta amúgy is elég egyszerűen megoldható szinte minden összecsapás. Aki nem Steamről vásárolta meg a játékot az alanti linkről töltheti a havítást sebesen:

Dagon Age: Origins 1.02 patch

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)