Hirdetés

Tologatósdi a parkolóban

|

Segíts a sárga autónak kiállni a parkolóból, úgy, hogy a többi autót mozgatod.

Hirdetés

Van egy sárga autó. Előfordul, a szinek palettája elég hosszú. Namármost, ez a mi autónk, melyet lila, piros autók és kamionok vesznek körül. Ez nekünk nem olyan jó, mert a többi járműtől nem tudunk kiállni. Azonban képzeljük el, hogy olyan erővel rendelkezünk, hogy át tudjuk őket rendezni, azonban csak egy dimenzió mentén.

A Yellow Out-ban az autók (egyébként tökre logikus módon) csak előre és hátra mozgathatók, ez ront egy kicsit a helyzeten, de másképp meg túl könnyű lenne. A feladatunk a sárga kocsit kijuttatni a parkolóból, ehhez a többit kell mozgatni, majd ha tiszta az út, akkor a sárgát is. Többet nem is kívánnék róla elmondani, biztos sokan láttatok már ilyet, szóval újat úgysem tudnék mesélni. Egérrel történik az irányítás. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)