Hirdetés

Ezzel a moddal sokkal filmszerűbbé teheted a játékaidat

|

Egyetlen gombnyomással eltűnnek a felesleges dolgok a képernyőről, és már gyönyörködhetünk is a tájban.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több játékba kerül be a fotó mód, ami lehetővé teszi, hogy gyönyörű, beállított képeket készítsünk. De van, hogy az ember csak egy egyszerű screenshotot akar lőni anélkül, hogy megállítaná az akciót, vagy zavaró elemek nélkül akarja élvezni a sztorit.

Hirdetés

A HUD-ot néhány játékban ki lehet kapcsolni, de általában csak a menüből, ami megint csak megtöri a flow-t. Itt jön be a képbe a TheJanitor nevű modder, aki számos játékhoz készített olyan modot, amivel egyetlen gombonyomással eltüntethető minden a képernyőről. Többek közt az Assassin's Creed Odyssey, a Mad Max, a Call of Duty: WWII és a Far Cry 5 is megkapta a saját kis programját.

Ahogy a videón is látszik, egy pillanat alatt akciójátékból háborús filmmé változtathatjuk a CoD-ot. Persze vannak olyan helyzetek, amikor a HUD kifejezetten hasznos, de sok esetben inkább zavaró tud lenni. Próbáljátok ki egyszer, hogy kikapcsoljátok a sallangot, és egész más lesz a játék hangulata. A modokat innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)