Hirdetés

Titan Online - Jövő héten indul bétatesztelése

|

Április huszonnyolcadikán nyílt bétatesztelésre bocsátják a koreai EYA Interactive fejlesztésében készülő Titan Online masszívan multiplayer online szerepjátékot.

Hirdetés

Az ingyenes játékmenettel rendelkező MMORPG érdekes mixtúrája a harcművészeteknek, robotoknak (elhitetitek, kerestem őket a mellékelt képeken) és egy koreai novella alapján (Mo Siang) megálmodott fantasy környezetnek.

Amennyiben kipróbálása mellett döntünk bejárhatjuk az ősi kínai civilizáció történelmi helyszíneit, találkozhatunk híres dinasztiák jeles képviselőivel, valamint elmerülhetünk az európai ember számára gyakran érhetetlen ázsiai kultúrában és misztikumban. Célunk megmenteni a világot, mindehhez 3D-s grafika, speciális tárgyak, frissülő tartalmak, izgalmas események és cell-shaded technológia társul.

A Titan Online bétatesztjében bárki szabadon szerepet vállalhat, felhasználó korlátozás nincsen, így érdemes ellátogatni a http://titan.eyagames.com oldalra és regisztrálni. Titan Online galériánkban megtekinthetitek az eddig megjelent képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)