Hirdetés

Tiberium Wars Regény

|

Az Electronic Arts és a Del Rey könyvkiadó ma hivatalos közleményben bejelentette, a Command and Conquer: Tiberium Wars könyv formájában közeleg.

Hirdetés

Az író Keith R. A. DeCandido már majdnem be is fejezte művét. Érdemes tudni róla hogy több sorozatból (Buffy the Vampire Slayer, Doctor Who, Supernatural, Andromeda, Farscape) merített már ihletet regényeihez, ezek közül fő vonala a Star Trek könyvszéria elkészítése, valamint játékokból is készült regénye (World of Warcraft, Starcraft, Resident Evil). Valószínűleg ezért esett rá a választás, hogy egy megfelelő minőségű adaptáció elkészítsen. A sztori követni fogja a kampányok alaptörténetét, ám azt hogy kinek a nézőpontjából még nem tudni. "Nagyon izgatottak vagyunk hogy a Command & Conquer franchiset egy új médiára is elkészítjük, így engedve mélyebb bepillantást a játék történetébe, úgy mint még soha. DeCandido nagyszerű történetet írt, így örömünkre szolgál vele és a Del Rey-el együttműködni." - nyilatkozta Patrick O'Brien az EA üzleti ügyekkel foglalkozó alelnöke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)