Hirdetés

The Wolf Among Us - 2019-re csúszik a második évad

|

Még 2018 második félévében érkezett volna eredetileg, de a Telltale inkább csúsztatja a megjelenést.

Hirdetés

A Telltale Games a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy sajnos legalább 2019-ig kell várnunk a The Wolf Among Us második évadára.

Hirdetés

A kiváló kalandjáték folytatását még a 2017-es Comic-Conon jelentették be, és ezidáig nem nagyon volt róla infó. A fejlesztők eredeti tervei szerint még idén valamikor a második félévben érkezett volna a Fables-történet folytatása, de úgy döntöttek, hogy nem kapkodják el, és hagynak még időt a játék csiszolására, illetve néhány alapvető dolgon is szeretnének változtatni.

Elmondták, hogy nagyon lelkesek a The Wolf Among Us-szal kapcsolatban, hálásak a jó visszajelzésekért, és igyekeznek hasonlóan minőségi történettel előrukkolni, mint amilyet az első évaddal kaptunk. Reméljük a legjobbakat.

Ti mit vártok a The Wolf Among Us második évadától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)