Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés - elhalasztva

|

A CD Projekt RED szomorú bejelentéssel lepte meg a rajongókat. Tovább kell várnunk a The Witcher 3-ra, mint szeretnénk.

Hirdetés

Nyílt levélben tudatta közönségét a CD Projekt RED, hogy a várva várt The Witcher 3: Wild Hunt késni fog. A csapat megnézte, hogy állnak eddig, mi van készen, és úgy döntöttek, hogy eltolják a dátumot.

„Nehéz döntés volt, sokat gondolkodtunk rajta, de végül is egyértelmű és világos volt a helyzet. Megjelentethetnénk a játékot az év végén, ahogy eredetileg terveztük. Mégis úgy döntöttünk, hogy néhány extra hónap segíteni fog, hogy elérjük azt a minőséget, amit szeretnénk, és amit a játékosok elvárnak tőlünk” - tehát a döntés megszületett: a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés 2015 februárjában esedékes.

A CD Projekt elnézést kér a késlekedés miatt, ígéretük szerint mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy érződjön a végső produktumon az extra idő. „Hiszünk abban, hogy The Witcher 3: Wild Hunt egy kivételes RPG lesz, az egyik legjobb, ami rengeteg órányi szórakozást fog nyújtani.” A játék PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra fog megjelenni. Egy év múlva remélhetőleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)