Hirdetés

A The Walking Dead játék eredetileg egy Left 4 Dead spin-offnak indult

|

A csapat a Valve-vel dolgozott volna együtt, de miután egy prototípuson nem jutottak túl, végül áttértek a The Walking Deadre.

Hirdetés

Most, hogy már nincs sok veszítenivalójuk, sorra osztják meg egykori fejlesztők érdekes történeteiket Twitteren.

Hirdetés

A már egy ideje a Campo Santónál dolgozó Sean Vanaman is mondott ezt-azt, de a legizgalmasabb, hogy a stúdió legsikeresebb játéka egy Left 4 Dead kalandjáték is lehetett volna. A Valve-nek készített prototípus csak szövegből és a felhasználói felület elemeiből állt, aztán végül, mikor inkább a The Walking Dead franchise-t adaptálták, nem használtak belőle semmit, csak az "aktív világ" koncepcióját tartották meg, azaz hogy nem lehet órákon át állni egy dialógusnál, egy idő után automatikusan folytatódik a cselekmény.

Talán jobb, hogy inkább így alakult.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)