Hirdetés

The Trashmaster - egész estés film a GTA IV segítségével

|

Összesen két év fáradtságos munkájának eredményeképpen megérkezett az első komoly film, melynek készítésénél a Grand Theft Auto IV videószerkesztőjét használták.

Hirdetés

 

Mathieu Weschler két évig dolgozott a The Trashmaster című filmen, amely minden jelenetét a Grand Theft Auto IV-ben forgatta le.

Az összesen közel másfél órás film történetének középpontjában egy kukás áll, aki az emberi mocskot igyekszik eltakarítani a föld felszínéről. Láthatunk lövöldözéseket, főleg, bár ez várható is volt. A film alatt angol szinkron és francia felirat van, így angolul és franciául tudók, valamint azok, akiknek van szabad másfél órájuk mindenképpen nézzék meg, nem kis munka lehetett egy ilyet összerakni. Ja, és nem utolsó sorban próbáljátok überelni!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)