Hirdetés

The Textorcist - félig bullet hell, félig gépelésoktató

|

Megjelent egy demó a MorbidWare különleges alkotásához, ami egészen őrületes játékmenetet ígér.

Hirdetés

Láttunk már jó néhány olyan játékot, amely különböző, egymástól szinte teljesen eltérő elemeket vegyít, ám mégis szórakoztató lesz a végeredmény. Most itt egy olyan cím, ami a bullet hell típusú játékmenetet ötvözi a szervezett billentyűzetcsapkodással.

Hirdetés

A The Textorcist: The Story of Ray Bibbia egy ördögűző sztoriját meséli el, aki Rómában kalandozik, és elég gyakran összetűzésbe keveredik különböző démonokkal. Az összecsapások közben folyamatosan gépelnünk kell az ördögűzés szövegét, miközben hősünket irányítva ki kell térnünk ellenfeleink lövései elől.

A játék ma jelent meg PC-re, ám a fejlesztők már korábban közzétettek egy demót Steamen és GOG-on, így most bárki kipróbálhatja ezt a nem mindennapi kalandot. Ha magabiztosan és persze gyorsan gépeltek, illetve szeretitek ezt a műfajt, akkor mindenképp érdemes lehet kipróbálnotok a MorbidWare címét.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)