Hirdetés

The History Channel római harcok

|

A Black Bean Games kiadásában újabb történelmi stratégiai játék formálódik The History Channel: Great Battles of Rome néven.

Hirdetés

A Slitherine Software műhelyében egy új, a The History Channel megbízásából készülő stratégiai játék formálódik, ami a The History Channel: Great Battles of Rome nevet kapta. Ahogy a címből is kiderült, ezúttal a nagy Római Birodalom hadseregének irányítását vállalhatjuk be, akiket elsősorban a barbár hordák ellen küldhetünk majd harcba. A több, mint 100 csatát tartalmazó játék szinte minden nagyobb háborút tartalmaz majd ezekből az időkből, így a játékosok történelmi hűséggel kezdhetnek neki az eseményeknek. A játék PC-re, PS2-re és PSP-re fog megjelenni, azt egyelőre nem tudni, hogy mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)