Hirdetés

TGS 2013 - Soul Calibur: Lost Swords gameplay

|

Ingyenes PlayStation 3 játék megújított harcrendszerrel? Érdekesnek ígérkezik a Soul Calibur: Lost Swords.

Hirdetés

Legutóbb én még annak örvendeztem gyanútlanul, hogy régi nagy kedvencem, a Soul Calibur 2 most HD-ban, online támogatással tér vissza, de úgy látszik, eléggé le vagyok maradva.

Tokyo Games Show 2013 keretében már a Soul Calibur: Lost Swords címen futó játékot mutatják be éppen a szerencséseknek, amely PlayStation 3-ra érkező free-to-play cím lesz. A bejelentés szerint a harcrendszer is megváltozik kicsit, mert lehetőségünk lesz egyedi cuccokkal vagy képességekkel tápolni a fegyvereket, amelyeket a legyőzött ellenfelektől szerezhetünk meg. Érdekes módon csak egyjátékos mód van megerősítve, ami egy ingyenes játék esetében érdekes választás, de majd erről csevegünk még, ha több az információ, addig is lássuk a kedvcsinálót:

Itt van már velünk biztosan Siegfried Schtauffen, valamint Mitsurugi és Sophitia is összerúgja kicsit a port. Nem lesz ez rossz, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)