Hirdetés

Teenage Mutant Ninja Turtles játék részletek

|

Új információk érkeztek az animációs film alapján készülő Teenage Mutant Ninja Turtles játékból.

Hirdetés

A Ubisoft 2007 március 13-án fogja kiadni a Teenage Mutant Ninja Turtles film alapján készülő játékukat. A nemrég indult hivatalos honlapon már elérhető egy kisebb bemutató videó is. A PC, Xbox 360, Playstation 2, PlayStation Portable, GBA, Nintendo GameCube, Nintendo DS és Nintendo Wii platformokra készülő játék New York csatornáiba vezet el minket, ahol a négy mutáns teknős él. A kalandok során a képregényekből és a filmből is ismert gonoszokkal kell majd felvennünk a harcot, így nindzsákkal és más világokból érkezett teremtményekkel is szembe kell majd szállnunk. A készítők a közelharcra összpontosítanak a fejlesztés során, így a kicsit sötétebb tónusú grafika mellett a harcok hangulata is kifogástalannak igérkezik. A filmet 2007 március 23-án mutatják be a külföldi mozik, így a játékkal valószínűleg elöbb játszhatunk majd.

UPDATE: Megérkezett az első képecske is a játékból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)