Hirdetés

Elindult a Tank Maniacs bétája, nálunk kulcsot is szerezhetsz hozzá

|

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld a végtelenül szórakoztató, és nem mellesleg magyar fejlesztésű játékot.

Hirdetés

Nem sok dolog tölti el annyi élvezettel az embert, mint amikor rommá lőheti kanapén mellette ülő haverjait valamilyen játékban. A Tank Maniacs pedig pontosan ezt kínálja.

Hirdetés

Legfeljebb 3 baráttal kiegészülve, 9 különböző tankkal próbálhatjátok meg elpusztítani egymást. A mókás körítés mellé persze azért összetett mechanikák is társulnak, úgyhogy nyugodtan lehet kiabálni egy megnyert meccs után, hogy "KIJÖTT A SKILL!". Valahogy így néz ki a dolog a gyakorlatban:

A játék most lépett zárt bétába, amire most ti is jelentkezhettek ide kattintva. Emellett minket is megleptek a srácok egy csomó kulccsal, amit természetesen kiosztunk köztetek. Hirdettünk egy versenyt a Facebook oldalunkon, rajzoljatok nekünk valami szépet, és máris tiétek a játék. Szombat délután pedig élőben is kipróbáljuk a Tank Maniacset, érdemes lesz benézni oda is, mert a stream során is szórjuk majd a kulcsokat.  Azt mondtuk már, hogy ha részt vesztek a bétában, akkor a megjelenéskor megkapjátok a teljes játékot?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)