Hirdetés

Take-Two: pénzügyi veszteség, játék törlések

|

A Take-Two játékkiadó nyilvánosságra hozta az április 30-án zárult második pénzügyi negyedévre vonatkozó adatait, melyekből kiderült, hogy bár nőttek a bevételek, a nettó veszteség mégis óriási mértékben megemelkedett. A nettó bevétel a tavalyi év hasonló időszakában elért 222,1 millió dollárról 265,1 millióra emelkedett, míg a nettó veszteség 8,2 millióról 50,4 millió dollárra duzzadt, legfőképp a gyenge bolti eladások miatt. A tendencia megfékezése céljából a Take-Two költségmegtakarítási kampányt kezdeményezett: így kerül majd sor néhány belső fejlesztő stúdió bezárására, bár ezek egy része már most sem üzemel (Poptop, Indie Built, Rockstar Vienna and Frog City). Emelett fétucat játék fejlesztését is leállítják. Ezek egyike a Snow, amiről már tudjuk ezt egy ideje. A többi nagyrészt konzolos, de még nem igazán derült ki, hogy melyekre gondolt a kiadó.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)