Hirdetés

Tabula Rasa béta hamarosan

|

Az emberiséget gyakorlatilag megsemmisítették az idegen fajok, már csak egy bolygón éldegél az embernek. Legalábbis a Tabula Rasa szerint. Az egyedi hangulatú MMORPG zárt béta tesztje hamarosan elindul. Erről kaptunk most bővebb információkat.

Hirdetés

A Tabula Rasa-ában játszani teljesen új élmény lesz a többi MMO-hoz képest, ugyanis a játékmenetet az akcióra és a szerepjátékra összpontosít. A világ és a szituáció teljesen új és mélyen átgondolt, amit Richard Garriott az ismert designer felügyelt. Az MMO-kból ami igazán hiányzik az a saját tartalom, ebben a sci-fi játékban viszont saját házuk, területünk lesz amit kedvünkre átalakíthatunk. A küldetések scriptelt, részletes és komoly sztorival rendelkező események lesznek, a nagyobb csatákban viszont már számít az alakzat is amiben a játékosok felsorakoznak, ezt a csapatok vezetői állíthatják be. Ilyesmi megoldás szintén lesz az Age of Conan-ban és főként a Warhammer Online-ban amiben a PvP és a RvR teljesen erre a rendszerre épül. Ez azt is magában foglalja hogy nem lehet majd a csaták közben átmenni az ellenfeleken/társakon. A harcok megkönnyítésére beépítik a hangkommunikációt. A zene hogy ne legyen ismétlődő és unalmas, dinamikusan kevert, változó lesz, hasonlóan a Spore megoldásához. A zárt béta teszt az elkövetkezendő pár hétben kezdődik, a megjelenést még nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)