Hirdetés

Szuperhősök akcióban - Szárnyaló fantázia, zuhanó árak és értékes nyeremények a Librinél

|

A Libri kínálatában most három napig kedvezményes áron válogathatsz a képregények, a sci-fi és fantasy történetek hőseinek kalandjai közül.

Hirdetés

Május 18. és 20. között nem csupán 20-60 százalékos kedvezménnyel válogathatsz kedvedre száznál is több, külföldi és magyar szerzők tollából származó sci-fi és fantasy regényből, képregényből, hanem részt vehetsz a Libri kapcsolódó nyereményjátékában is, melynek keretében megnyerheted a három egyéves GameStar előfizetés, vagy a két magyar nyelvű The Witcher 2: Assassins of Kings játékszoftver egyikét.



A játékban való részvétel egyetlen feltétele, hogy a Szuperhősök akcióban időtartama alatt annak kínálatából vásárolj bármilyen könyvet, majd pedig válaszolj a megrendelés véglegesítését követően feltett a kvíz kérdésre. A helyesen válaszolók között a Libri kisorsol 3 db egy évre szóló GameStar előfizetést és 2 db The Witcher 2: Assassins of Kings játékszoftvert.



Sorsolás 2011. június 3-án, a nyerteseket ezt követően értesítik e-mailben, nevüket pedig feltüntetik az akciós aloldalon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)