Hirdetés

Szinte fillérekért juthatsz EA-játékokhoz, egyetlen dolog kell hozzá

|

Brutálisan olcsón lehet behúzni például Need for Speed Unbound Palace Editiont.

Hirdetés

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy döbbenetesen olcsó most a Dead Space remake, feltéve persze, ha az ember rendelkezik aktív Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel. A helyzet viszont az, hogy itt még messze nem ért véget a kedvezmények sora, más játékok is érintettek.

Az egészben egyébként az a legfurább, hogy épp az érintett címek legdurvább, mindennel megpakolt kiadásait lehet most 90%-os kedvezménnyel behúzni.

Hirdetés

Az utcai versenyzés szerelmesei például lecsaphatnak most a Need for Speed Unbound Palace Editionre, ami 32 990 forint helyett most csak 3295 forint (persze ehhez a kedvezményhez továbbra is kell az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés). Továbbra is NfS fronton maradva be lehet húzni a 25 990 forintos Need for Speed Heat Deluxe Editiont is 2595 forintért. A Wild Hearts Karakuri Edition (ami tartalmazza a külön 7000 forintért megvásárolható Karakuri Upgrade-et) 34 990 forint helyett a jelenlegi akció keretein belül csak 3495, szóval mehet vígan a szörnyvadászat egy pizza áráért. 

Amennyiben inkább a modern csataterek felé vennétek az irányt 37 490 forintos Battlefield 2042 Elite Edition lesz a jó választás, ami kedvezményesen csak 5620 forint. Végezetül ott van még a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition, ami 8990 forint helyett Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel most csak 1795 forint.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)