Hirdetés

Sziget 2011 - Prince elfoglalja a Nagyszínpadot

|

Hazánkban most először ad koncertet a többszörös Grammy díjas előadó, aki rögtön egy több órás Monstre-produkcióval kecsegteti a nagyérdeműt. Legalábbis a programfüzet szerint.

Hirdetés

A Sziget programomat összefogó app ugyanis arról tanúskodik, hogy 19:00 órától 23:00-ig a Herceg fog uralkodni a Sziget Nagyszínpadán. Bár nem várjuk, hogy első magyarországi látogatásán rögtön 4 órás előadással vegyen le bennünket a lábunkról, de mindenképpen biztató, hogy ekkora időintervallumban kap szerepet Prince. Ritka pillanat amikor ekkora sztár lép fel hazánkban, és örvendetes, hogy mindez éppen a Szigeten történik, hiszen nem kell számítanunk üresen kongó sorokra a közönségben állva.

Aki azonban írtózik a nagy tömegtől, de mégis kinn van a Szigeten, az más színpadoknál is bőven talál kikapcsolódást: Éppen most 5-kor avatja fel a frissen felállított Rock-Metál nagyszínpadot a The Klezmatics, őket majd Boban Markovic követi, s végül az orosz Leningrad csap majd bulit ezen a helyszínen. Szintén fontos helyszín ma a Világzenei Nagyszínpad, ahol a Magyar Rádió Szimfonik Live produkció keretein belül a Magyar Rádió Szimfonikusok Zenekara játszik együtt olyan neves magyar előadókkal, mint a Heaven Street Seven, a Balkan Fanatik vagy a Budapest Bár!

És akkor egy kis melegítés Prince-re:

Illetve egy kis Szimfonik live:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)