Hirdetés

Szabad lesz a szerelem a GTA VI-ban? Izgalmas részletek szivárogtak ki a régóta várt játékról

|

A jelek szerint a Rockstar kihasználja, hogy a Grand Theft Auto VI-ban két karaktert is irányíthatunk, történetesen egy férfit és egy nőt.

Hirdetés

Tavaly februárban erősítette meg a Rockstar Games azt, amit már mindenki sejtett: készül a Grand Theft Auto VI. Ugyanakkor a csapat még nem áll készen arra, hogy a nyilvánosság elé lépjen a játékkal, ezért okozott a fejlesztőknek rengeteg fejfájást azok a szeptemberben kiszivárgott, a félkész változatból származó felvételek, amelyek egy szempillantás alatt bejárták a világot.

Miközben a Rockstar minden eszközt bevetve azon fáradozott, hogy eltávolíttassa a videókat, zajlott a rendőrség nyomozása is, amely egy brit fiatalhoz vezetett, aki néhány nappal az eset után le is tartóztattak.

Hirdetés

Adatbányászoknak és a kíváncsiságuknak parancsolni képtelen rajongóknak hála azóta is rendszeresen felbukkannak újabb információmorzsák, amelyek ismeretében még türelmetlenebbül várjuk a hivatalos bejelentést. Legutóbb a városok számáról és a helyszínekről derült ki ez-az, most pedig a főszereplők szerelmi életéről rántották le a leplet. Egy redditező állítása szerint, Jasonnek és Luciának egyáltalán nem muszáj semlegesen és pragmatikusan viszonyulniuk egymáshoz, hanem barátság, vagy akár azon túlmutató romantikus kapcsolat is szövődhet közöttük a játékos szándékától függően.

A GTA és a szerelem kapcsán sokaknak eszébe juthat a Hot Coffee botrány (még 2005-ben a Grand Theft Auto: San Andreas PC-s megjelenésekor egy dán modder áttúrta a kódot, és talált egy letiltott szex minijátékot, amit természetesen azonmód feloldott), ám a Rockstar szerencséjére a felfokozott médiafigyelem nem ártott a sorozat renoméjának, hanem ellenkezőleg, olyanok is tudomást szereztek a létezéséről, akik nem vallották magukat gamernek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)