Hirdetés

Super Street Fighter IV Arcade Edition megjelenés dátumok

|

Xbox 360 és PlayStation 3 mellett PC-re is megjelenik a Super Street Fighter IV Arcade Edition.

Hirdetés

A nagyobb verekedős játéksorozatok közül az utóbbi években egyedül az 1987-es megjelenése óta 31 millió eladott példánynál járó Street Fighter tette tiszteletét PC-n, miközben a többivel konzolon, vagy a játéktermekben találkozhattunk csak.



A Street Figher IV alaposan felturbózott változata 4 új harcost (Yun, Yang, Evil Ryu, Oni) vonultat fel. A konzolokra június 24-én, PC-re július 8-án érkező játék online szekciója egyebek mellett olyan funkciókkal bővül, mint a Replay Follower, az Elite Channel és a My Channel Advance. Előbbi egyszerre öt másik játékos meccseiről értesít bennünket, a középsőn a legrangosabb harcosok bunyót követhetjük nyomon, utóbbi segítségével pedig saját meccseinket közvetíthetjük akár félszáz érdeklődő számára.
A Super Street Fighet IV Arcade Edition külön érdekessége, hogy hazánkban 7990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba mindhárom támogatott platformon.




 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)