Hirdetés

Street Fighter IV - PC-n mutatták be!

|

Hosszú évek óta vár a pc-s tábor egy igényes verekedős játékra, ám többnyire csak silány próbálkozásokkal találkozott.

Hirdetés

Talán ezúttal másképp lesz. A következő infomorzsa az Electornic Gaming Monthly jóvoltábol látott napvilágot...
Egyrészt nem árt tudni, hogy eredetileg a fentebb említett magazin mutatta volna be a játékot, ám egy blogger valahogy hozzáfért az anyaghoz, s nem volt rest nyilvánosságra hozni.
Ami azonban minket érdekelhet, az a tény, hogy az EGM aktuális számában arról ír, hogy a prezentáció során PC-n mutatták be a játékot.
A játék producere az a Yoshinori Ono, aki Street Fighter Alpha, a Street Fighter III és a Capcom Fighting Revolution munkálatait felügyelte. Különösen jó hír, hogy eme úriember nem híve a platformok exlkuzivitásának. Elmondása szerint a lehető legtöbb platformon szeretnék viszontlátni alkotásukat.

 


 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)