Hirdetés

Street Fighter IV - Képáradat

|

Kivételesen nem túloztam a címet illetően, ugyanis bő félszáz képpel bővült az árkád verekedős játék galériája.

Hirdetés

Ryu, Ken, Chun-Li és társaik újfent körbeutazzák a világot, miközben kékre-zöldre püfölik egymást a szokásos Street Fighter-féle csihi-puhi keretében. A Street Fighter IV úgy kisérel újat mutatni, hogy közben mereven ragaszkodik a tradíciók jó részéhez. A cel-shaded technológiának köszönhetően sikerült felidézni a legendás második rész küllemét, ráadásul a nézőpont is 2D-s marad, hiába alkották meg a szereplőket immáron 3 dimenzióban.
Az év végén várható megjelenés még jócskán odébb van, s ez alatt még rengeteg meglepetés érhet minket. Addig is be kell érnünk a két új karakterről (Crimson Viper, Abel) lerántott lepellel.

 

 


 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)