Hirdetés

Street Fighter IV - Elképzelhető Wii portolása

|

Konkrétumok hiányában pusztán feltételezhetjük, hogy a jövő áprilisig megjelenő kilenc Wii alkotás között található a Street Fighter IV átirata is.

Hirdetés

A májusban leleplezett, kizárólagosan Wii konzolokat támogató Tatsunoko vs. Capcom feldolgozás egyértelműen bizonyítja, hogy a július harmadikán személyi számítógépekre megjelenő Street Fighter IV eldöcögne a Nintendo rendszerén is. Optimista hangvételben nyilatkoztak a verekedős produktum legújabb epizódjának portolásáról a Capcom illetékesei.

Christian Svensson újságírói kérdésre reflektálva – miszerint soha nem láthatjuk viszont a Street Fighter negyedik darabját Wii konzolra kihegyezve? – kijelentette, hogy a „sohanapján” meglehetősen hosszú időtartamot jelent, valamint jelen helyzetben bővebb információkkal nem szolgálhat. Seth Killian (Capcom Community Manager) bőbeszédűbbnek bizonyult, álláspontja szerint a Street Fighter IV központi játékelemeivel természetesen megbirkózna a Wii, habár bizonyos részletek átmentése valószínűleg kivitelezhetetlen feladatnak bizonyulna. Seth Killian hozzátette, a Tatsunoko vs. Capcom fejlesztése folyamán megértették a „soha ne mondd, hogy soha” kifejezés lényegét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)