Hirdetés

Street Fighter IV - Dátum nélküli Championship mód

|

A Capcom illetékesei hallgatnak a korábban beígért frissítésekről, eközben a játékosok végtelenített kombókra buknak.

Hirdetés

Napokkal korábban a Capcom nyilvánosságra hozta frissen megjelent verekedős játékára vonatkozó jövőbeni terveit, melyek keretében orvosolnák a játékosok által eddig összegyűjtött hibákat, valamint új játéklehetőséggel bővítenék a Street Fighter IV multiplayer módozatát. A Championship mód valamikor a végleges verziók kiadása után debütál, idézhetjük fel emlékezetünkben a fejlesztővállalat szavait. Jelen pillanatban mélyen hallgatnak felőle az illetékesek, így csak találgatni lehet, mikor tervezik elereszteni frissítésüket és javítócsomagjukat. Utóbbiért egyre többen imádkoznak, ugyanis számos játékos felfedezte, hogyan lehet folyamatosan ismétlődő kombót kivitelezni, lásd mellékelt videónkat. Visszatérve a Championship módra, tartalmai között található komplett bajnokságrendszer meccsszervezővel egyetemben, pontszámokra támaszkodó ranglista és replay támogatás (lejátszott meccseinket rögzíthetjük, visszanézhetjük és megoszthatjuk a többiekkel).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)