Hirdetés

Still Life képek

|

Érdekes, hogy a Still Life című kalandjátékból előbb jelent meg videó, mint bármilyen infó, vagy akár képek. Na most ez megváltozott. A játék főhőse Victoria McPherson, aki az FBI-nak dolgozik. Először asztali munkát végez, de egy bűntény megoldása után komolyabb feladatot kap. Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a Chicagót, már öt fő életét oltotta ki. Victoria nem jut előre, pihenés képpen leutazik aojához, akitől megtudja, hogy nagyapja is detektív volt, és az 1920-as években egy olyan ügyben nyomozott, ami kísértetiesen hasonlít a mostanira. 18 helyszín lesz a programban: 11 a múltban, 7 a jelenben. A sztorira tehát nem lesz panasz, és ahogy elnézem a képeket, a grafikára se! (Thanks Zsono)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)