Hirdetés

STEM - a kontroller, ami megtanít fénykardozni és lőni (videó)

|

Tavaly októberben a szükséges összeg több mint duplája gyűlt össze Kickstarteren a Stem nevű kontrollerre, ami minden eddiginél élvezetesebbé teheti az FPS-eket.

Hirdetés

Az Oculus Rift önmagában is elég ahhoz, hogy olyan élményt okozzon, mint semmi más ezelőtt, de a különböző kiegészítőkkel a játék egy új generációját ismerhetjük meg.

A STEM Systemet két mozgásérzékelős kontroller alkotja, amiket leginkább a PlayStation Move-hoz lehet hasonlítani, viszont sokkal fejlettebbek annál. A Sixense most frissítette a projekt Kickstarter oldalát néhány érdekességgel, többek között videókkal, amin az eszköz működését, illetve az eddig készült demókat mutatják be. Az első videó egy lőtérre visz minket, láthatjuk, hogy a lövöldözés és az újratöltés hogy működik, a második a fénykard használatára tanít meg, a harmadik pedig hétköznapi tevékenységek szimulációját mutatja be.

Szerintünk elképesztően zseniális, remélhetőleg a nem túl távoli jövőben FPS-ek egész sora támogatja majd. Ti játszanátok ilyennel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)