Hirdetés

SteelSeries egérpadok játékosoknak!

|

A méltán híres SteelSeries egérpadok családja egy újabb taggal lett gazdagabb, mely játékosok keze alá készült.

Hirdetés

Az SP névre keresztelt újdonság, makroszkópikus textúrával megspékelt műanyagból készült, ami a nagyobb pontosságot hivatott szolgálni. Ez a felület kevésbé durva és elődeihez képest sokkal alacsonyabb súrlódást eredményez. Tino Soelberg (SteelSeries fejlesztési igazgató) elmondása szerint ez a legtartósabb egérpad, amit a Steel valaha felvonultatott termékpalettáján. Az egérpad alja olyan csúszásgátló gumiból készült, ami nyomás hatására nem deformálódik.

 

 

A gyártó külön optikai és lézeres egerekhez fejlesztette az SP-t. A gyártás során profi CounterStrike játékosokkal működtek együtt a mousesports, SK Gaming, Team 3D és compLexity csapatokból. A végső felületoptimalizálást Abdisamad "SK.SpawN" Mohameddel karöltve végezték. A pad futófelülete 320*270mm és 3mm a vastagsága. A termékről bővebb információt itt olvashattok!!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)