Hirdetés

A VR játékok kapták a főszerepet a PlayStation első idei előadásán

|

A State of Play volt az első, de nem az utolsó ízelítő a kékek idei felhozatalából.

Hirdetés

Egyelőre elég keveset tudunk a PlayStation idei terveiről. Az biztos, hogy áprilisban jön a Days Gone, és vannak nagyon durva játékok a csőben, de megjelenési dátumokkal eddig nem lettünk elárasztva.

Hirdetés

Azt reméltük, hogy majd a State of Play elhozza a megváltást, de a Sony-nak más tervei voltak. Ugyan kaptunk egy új trailert a Mortal Kombat 11-hez, a Days Gone-hoz, a Concrete Genie-hez és a Crash Team Racinghez, valamint bejelentették a ReadySet Heroest, a középpontban olyan VR címek voltak, mint a Blood & Truth, az Observation, a Five Nights at Freddy's VR, a No Man's Sky VR modja, az Iron Man VR (amitől egy pillanatra felszökött a pulzusunk), meg még egy csomó másik játék. Ha kíváncsiak vagytok mindenre, érdemes visszanézni a streamet, alig 20 perc volt az egész adás.

A Sony azt ígéri, hogy rendszeresen jelentkeznek majd hasonlóval, remélhetőleg egy kicsit izgalmasabb lesz a felhozatal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)