Hirdetés

StarCraft 2 - Nagyon zárt béta? Update

|

A Blizzard ugyan kijelentette, hogy idén már nem lesz StarCraft 2 béta, ám úgy tűnik egyesek azért csak kipróbálhatják az új üdvöskét.

Hirdetés

A Blizzard mindig is hadilábon állt a megjelenési dátumokkal. A StarCraft 2 első epizódja elméletileg idén megjelent volna, de aztán nem. A közfelhördülés után jött egy kis mézesmadzag, miszerint bétázni azért majd lehet, ha már a full játék átcsúszik jövőre.

Aztán - úgy Blizzardosan - jött a hír, hogy béta sem lesz idén, mert a forradalmian új Battle.net még nincs kész, és bár a StarCraft 2: Wings of Liberty 2010 első negyedévében érkezik, a béta is csak jövőre kezdődik. Egyeseknek azonban úgy látszik szerencséjük van, és valamiféle nagyon zárt, meghívásos béta csak elérhető. Luis "Paperkat" Di Centa - a Blizzcon 2008 WoW bajnoka - ugyanis kapott egy StarCraft 2 zárt béta meghívást. Az e-mail tartalmazta a bétakulcsot, a letöltési helyet, valamint a StarCraft 2 béta méretét: 8,3 gigabájt. Egyszóval lehet lesni a postaládát, imádkozni, és letörölni a sok por..felesleges cuccot, mert méretes darab lesz a kicsike.

Íme a levél:

From noreplyeu@blizzard.com
"We're excited to have reached the beta-testing stage for the second Starcraft game, and we'd be grateful to have your assistance in finalizing the content. There are a lot of new things to test, the single-player campaign and a brand new multiplayer experience, and we look forward to receiving any feedback you can offer.

Read on to learn how to participate and thank you in advance for your support in helping us put the finishing touches on the game..."

UPDATE

A Blizzard fórumon szép kék postban figyelmeztetnek, hogy a fenti hír hamis, aki esetleg meghívót kapna linkkel, ne kattintson, mert jó eséllyel csak egy trójait kap a StarCraft 2 béta helyett!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)