Hirdetés

Újra multizhatunk a 2005-ös Star Wars Battlefront II-vel

|

A GameSpy leállásakor búcsút kellett mondanunk a hivatalos online csatáknak a Pandemic játékában, de a Star Wars Battlefront II ma új frissítést kapott, és visszatért a multiplayer.

Hirdetés

Ahogy a 2015-ös eredetivel történt, sokan az idén novemberben érkező Star Wars Battlefront II-t is elsősorban a Pandemic korábban megegyező néven megjelent játékához hasonlítják. Az immár 12 éves játékhoz sokan a GameSpy leállásának köszönhetően igen körülményessé vált online játék miatt nem tértek vissza, de ma ez az akadály elhárult.

Hirdetés

A Star Wars jogokat birtokló és a klasszikus részt jelenleg kiadó Disney összefogott a régi játékok működésére bírásában jeleskedő GOG.com-mal, hogy ismét könnyen használható, működő online módot kalapáljanak a Star Wars Battlefront II-nek. Ezt ma élesítették, a hatvannégy fős csatákhoz pedig egyaránt csatlakozhatnak azok, akiknek Steamen van meg a játék és azok is, akik a CD Projekt áruházában vásárolták meg (igaz, nekik némi megkötést jelent a GOG Galaxy kötelező használata).

A DICE és az EA játékát egyébként szintén kipróbálhatjuk hamarosan, hiszen október 6-án mindenki számára megnyílik a bétateszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)