Hirdetés

Square Enix - Nem igaz a Hitman 5 pletyka

|

Cáfolja a Square Enix , hogy az új Hitman játék artworkjei szivárogtak volna ki

Hirdetés

Nem olyan rég a minap számoltunk be két érdekfeszítő artworkről, melyek közül az egyiken egy kopasz, 47-es ügynöknek látszó ember feszít, míg a másikon egy Hitman logó látható, alatta „2011" felirattal. Természetesen mindenkinek azonnal egy új Hitman játék ugrott be.


A Square Enix gyorsreagálású hadteste viszont mint a villám sietett cáfolni az elharapódzó találgatásokat. A friss közlemény szerint szó sincs új Hitman játékról. Ami a grafikus csapat honlapján megjelent majd eltűnt artwork, az egy csomag része, ami azért készül, hogy bemutasson egy új grafikus stílust, és nem reprezentál egyetlen új Hitman játékot sem. Kár. Akkor talán majd a következő, végleges artwork fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)