Hirdetés

Spielbergi álmok és ausztrál kalandok

|

Ha valaha is megfordult már a fejedben a képregény vagy a filmkészítés, akkor most segítséget kapsz hozzá.

Hirdetés

Szerintem sokunknak ott motoszkál a fejében, hogy egy nap szívesen készítene filmet valamiről. Vagy ha filmet nem is, akkor egy apró pici képregényt, amiben testet ölthetne kikívánkozó történetünk. Nos, ha lehetőségeiben nem is egy Adobe Premier, egyszerűségével sokakat le vesz majd a lábáról a böngészőben "játszható" filmkészítő, az Advanced Movie Maker. Szereplőinket, díszletünket nekünk kell megrajzolnunk, a dialógusokat feliratoznunk, és ha minden a helyén, akkor a "Rec" gombbal  felvehetjük a snittet. Sok snitt pedig disznót győz! Idővel, az egymás után rögzített jelenetekből összeáll álmaink története, amit aztán lementhetünk, vagy a játék ezen funkciója segítségével közzé is tehetünk a neten. Csapó!

 

advancedmoviemaker.jpg

* * *

Ha kellően kifilmeztük magunk, akkor utána induljunk el egy aranyos point-and-click kalandon! A Chasm pont erre lett kitalálva. A történet szerint egy Joe nevű kacsacsőrű emlőst irányítunk, akit vészharangok vernek föl legédesebb álmaiból. Szeretett városának vízellátása hirtelen megszűnik, ami a sivatagban egyenlő a halálos ítélettel. Főleg úgy, hogy a leállt vízerőmű miatt nincs áram, és ezért kétséges az esti meccsnézés a TV-ben. Minket küldenek ezért fel a csatornarendszerhez, hogy kiderítsük a hiba okát, majd a lehető leggyorsabban helyrehozzuk azt. Persze gondolkodni azért kell majd... Ha pedig ezek után még mindig flash játékokra fájna a fogad, akkor a Játéközön.hu-n megtalálod számításaid.

 

chasm.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)