Hirdetés

South Park-ban nehéz az élet

|

Kisöcsénket keresztülrugdosva South Park városán pontokat gyűjtögetünk és bezsebeljük társaink szeretetét.

Hirdetés

A South Park univerzumra eddig számtalan alacsony költségvetésű játékötletet építettek, melyek mindegyikében a gyépés szereplők különleges személyisége került reflektorfénybe. A Játéközön.hu közösségi és tartalommegosztó oldalára legnagyobb örömünkre újabb South Park alkotás került fel, szerencsére olyan rövid játékidővel kecsegtet, hogy kénytelenek leszünk hozzányúlni az oldalon megtalálható további SP termékekhez. Feladatunk meglehetősen egyszerű, Kyle pontagyával azonosulva fizikálisan bántalmazni kell saját kisöcsénket méghozzá alsó végtagjaink segítségégével. A szintén totálisan debil és pont ezért szeretnivaló öcsénket minél messzebbre kell elrúgnunk, a távolság fontos tényező, ugyanis pontjainkat az öcsénk által megtett távolság arányában vágják arcunkhoz. Örömünkre szolgált bemutatni ezt a fergeteges alkotást, továbbra sem zárt be a Játéközön.hu, várjuk ajánlásaitokat.

south_park.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)