Hirdetés

Sony: "A játékrészlegünk gyenge"

|

Miután kiszivárgott, hogy több, mint 90%-ot esett a Sony profitja, Nobuyuki Oneda (képünkön), a cég pénzügyi vezetője elismerte, hogy eladási szempontból: "a játékrészlegünk gyenge".

Hirdetés

2006 üzleti évének második negyedében a Sony profitja 28.5 milliárd yenről (190 millió euró) 1.7 milliárd yenre (11 millió euró) esett vissza. Csak a játékrészlegnek állítólag 43.5 millárd yenes (289 millió euró) veszteséggel kell elszámolnia, ami állítólag a PS3 marketingjébe és a gyártási költségekbe vándorolt. Igen combos a notebook elem problémák miatti bevétel kiesés is: 51 milliárd yenbe (339 millió euró) került, hogy be kellett vonni ezeket. Még szerencse, hogy nem a középkorban vagyunk, különben a Sony-nál sokaknak rituális szeppukut kellene elkövetniük...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)