Hirdetés

Sony HMZ-T3 - nem ez lesz a PS4 szemüveg

|

Nem ez az az eszköz, ami megszorongathatja az Oculus Riftet, de legalább fejre lehet szerelni.

Hirdetés

Gyorsan tegyük hozzá, hogy ennek a headsetnek semmi köze azokhoz a VR-szemüveg fejlesztésről szóló pletykákhoz, amelyekről korábban nálunk is olvashattatok.

A 2013. novemberében érkező headset, bár nem VR szemüveg, igen fejlett jószág. Ahogy azt a Eurogamer beszámolójából megtudtuk: a T3 két, 720p felbontásra képes OLED képernyővel érkezik, amivel 2D-ben és 3D-ben egyaránt élvezhetjük a játékokat, filmeket. A készülék vezeték nélkül is használható lesz, így 60Ghz-es sebességgel veszi az adatokat, amíg a beépített lítium elem több mint 3 órán át tudja működtetni. Táblagépeinket és mobiljainkat is csatlakoztathatjuk hozzá, utcai kihasználása minden bizonnyal megnöveli majd az egy évben leadott gyomorszájra mért ütések számát, ráadásul mivel kizárhatjuk vele a külvilágot, használata inkább ülve vagy fekve, otthonunk kényelmében ajánlott.

Az ára viszont elég húzós lesz, 1300 angol fontot (kb. 465 ezer forint) kérnek érte cserébe. „De mi van a VR-szemüveggel?” - tehetitek fel a kérdést teljes joggal. Az új headset érkezése nem csillapítja a VR-szemüvegről szóló pletykákat, és a jelenlegi hírmorzsákat elcsípve további fejlemények várhatók. 
A CVG egy magát megnevezni nem kívánó forrástól megtudta, hogy a Sony csak 2014-ben fedi fel nagy nyilvánosság előtt a VR-szemüveget, és nem az ehavi TGS-en, ahogy azt eddig sejtettük. Az eddigi információk alapján arra viszont igen nagy az esély, hogy a VR-szemüveget zárt ajtók mögött már láthatták egyes fejlesztők mind az E3-on, mind a Gamescomon, így a TGS-en való zárt ajtós bemutató lehetősége is egész közel áll valósághoz. Mi minden fejleményről beszámolunk, ezt megígérhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)