Hirdetés

Sonic Rivals folytatás ősszel

|

Sonic, a sündisznó számtalan változatban jelen már meg, több platformon is láthattuk már akció közben, többek között PSP-n is.

Hirdetés

A Sonic Rivals remek játékmenettel ellátva tette elégedetté a játékosokat, akik most ismét várhatják a sün újabb kalandját. Bejelentették ugyanis a PlayStation Portable konzolra készülő Sonic Rivals 2 programot. A játék a szokásos singleplayer mód mellett szabad játékot is tartalmaz majd, így a kedvenc pályáinkat újra meglátogathatjuk benne, de a multiplayer lehetőségeket is átdolgozzák. Két játékos számára összesen hat játékmódot építenek be, amihez egyetlen példány elegendő lesz a játékból, így a PSP tulaj barátainkat könnyen meginvitálhatjuk pár menetre valamelyik pályán. Ha nem jön közbe semmi, akkor már az ősszel a boltokba kerülhet a második rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)