Hirdetés

Soha nem volt még olyan közel a Red Dead Redemption PC-s változata, mint most

|

A Rockstar maga szivárogtatta ki a Red Dead Redemption PC-s portjának létezését.

Hirdetés

2010 májusa óta várnak arra a Rockstar játékainak PC-s kedvelői, hogy átélhessék John Marston nagy kalandját, egyben minden idők egyik legjobb vadnyugaton játszódó játékát, de a Red Dead Redemption PC-s portja csak nem akart megérkezni - sem azután, hogy a folytatása beköszönt a platformra, sem azután, hogy jelentős késéssel elkészült a PS4-es és Switches változat... tavaly augusztusban.

Most mégis úgy tűnik, hogy pótolja elmaradását a kiadó. Az ismert, főleg Rockstar-játékokban jártas adatbányász, Tez2 által közzétett képen látható, hogy a Rockstar launcher egyik fájljában már élesítésre készen áll egy üzenet:

"Utazz át Nyugat-Amerika és Mexikó szerteágazó területein a Red Dead Redemptionben és a zombis horror kiegészítőjében, az Undead Nightmare-ben - már elérhetők PC-re."

Hirdetés

Ez állítólag egy ma érkezett frissítéssel került be, és ugyan arra semmilyen jel nem utal, hogy pontosan mikor ejthetik meg a bejelentést, május 18-án lesz pontosan 14 éve, hogy megjelent a PS3-as és Xbox 360-as kiadás.

Merjük remélni, hogy nagyobb gondossággal készült el ez a port, mint a Grand Theft Auto: The Trilogy -  Definitive Edition.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)