Hirdetés

Így kell kanapén ülve PC-n játszani

|

A Steam Big Picture és a nappalikban zakatoló PC-k mellett már csak az volt a kérdés, hogyan irányítjuk a játékokat a fotelből. Mondjuk akkor így.

Hirdetés

Fotelből PC-n játszani? Mára már vannak opciók. Attól függ, hogy mivel játszol, egy kontroller is jó választás lehet. Akár egy laptoppal is irányíthatod a PC-t. De az is lehet, hogy öledbe veszed a Sofa Surfert.

Az eszköz gyakorlatilag USB bemenetekkel ellátott kis asztal, amit az öledbe vehetsz. Bármelyik csoda profi gamer billentyűzet+egér párost rákötheted, és kész. Van egy hatalmas kontrollered, amivel bármilyen PC-s játékot lazán irányíthatsz a kanapéról, ágyról, fotelből, kamrapolcról. A dolog kábellel működik egyébként, így még a arra sem foghatod a vesztes csatáidat, hogy későn ért át a jel.

A probléma az, hogy még ezt nem lehet megvenni, a Sofa Surfer jelenleg is támogatókat keres a Kickstarteren. Mindössze 1347 dolláron áll, ami elég sovány a 24 500-as célhoz képest, és már csak 9 nap van a projekt finanszírozására. Reméljük összejön, mert lusták vagyunk, és az ágyból akarunk Dota 2-t tolni. Főleg Kaci.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)