Hirdetés

Egy modder újraalkotja a World of Warcraft világát a Skyrimben

|

Számos jól ismert helye van Azerothnak, amelyek közül néhányat már a Bethesda népszerű szerepjátékában is bejárhatunk.

Hirdetés

Rengetegen rajonganak világszerte a World of Warcraftért és a The Elder Scrolls V: Skyrimért is, hiszen remek alkotások. Most pedig azt is megnézhetjük, mi történik akkor, ha keresztezzük ezt a két klasszikust.

Hirdetés

Eredetileg még 2012-ben vágott bele az Azeroth in Skyrim - Unofficial Warcraft Expansion nevű modba Hellscreamy és Celsiuz, de néhány évvel később felhagytak a projekttel. Azonban nemrég egy Fled1 nevű modder újból elővette az ötletet, és úgy döntött, megpróbálja átültetni Azerothot a Skyrimbe. A képek alapján elég szép munkát végzett eddig, és a World of Warcraft rajongói valószínűleg egyből felismerik majd az újraalkotott területeket, épületeket.

A projekt egyelőre még fejlesztés alatt áll, de már most kipróbálhatjátok, ha ellátogatok ide, alább pedig láthattok néhányat képet is a modról.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)