Hirdetés

Sin 2 és a Steam

|

A Ritual Entertainment régóta várt játékfolytatása, a Sin 2 úgy néz ki, hogy a Valve Steam rendszerén keresztül lesz elérhető részletenként. A 3-4 havonta megjelenő "folytatások" ára egyenként 20 dollár körül mozog majd. Arról nem tudunk, hány részből áll, de egy-egy ilyen darab körülbelül hat órányi játékmenetet tartalmaz. Az első adag idén télen érkezik, s még arról sincsenek információk, hogy vajön kiadják-e valaha dobozos változatban. Steve Nix elmondta, hogy immár negyedik éve dolgoznak együtt a Valve-vel, s mivel a kiadókkal folytatott tárgyalások nem jártak éppen sikerrel, ez tűnt a legjobb megoldásnak arra, hogy a játékosok és a fejlesztők is egyaránt jól járjanak. És ez még nem minden. A két cég olyannyira jóban vannak, hogy a Sin 2 a Source engine némileg módosított változatát fogja használni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)