Hirdetés

SimCity Societies Deluxe csak Európában!

|

Az eredeti recepttől merészen eltérő SimCity Societies még a nyár folyamán kiegészítővel bővítve kerül újra kiadásra.

Hirdetés

A néhai Impressions (Caesar I-III, Zeus, Emperor, Pharaoh, Lords of Magic, Lords of the Realm I-III) romjaiból felépült Tilted Mill (Children of the Nile, Caesar IV) követte el a rajongók egyik fele által merész újításként, másik fele által pedig gyalázatként elkönyvelt legfrissebb SimCity epizódot. A szimpla gazdasági szimulációt megbolondították egy adag erősen sarkított szociológiával, s így értel el egy olyan elegyet, amely különösen a leginkább elkötelezett rajongóknak feküdte meg a gyomrát. A vegyes fogadtatást látva három nagyobb update-re került sor, amelyek hibajavítást, új játékmódokat tartalmaztak, s a hiányolt UFO támadást integrálták az eredeti játékmenetbe.

society.jpg


Az Európában (egyelőre csak itt, és sehol máshol) június 28-án debütáló exkluzív csomag a javítások és egyéb extra tartalmak mellett a turizmusra fókuszáló Destinations kiegészítőt is tartalmazza.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)