Hirdetés

ShotMania - kezdődik a béta második fázisa

|

A Nadeo shootere egészen másfelől közelíti meg a multiplayer központú FPS-ek fogalmát, mint vetélytársai.

Hirdetés

És épp ezért aratott, akkora sikert a játék első előzetese a bejelentéskor. A ShootMania nem komoly sztorira vagy háttérvilágra épít, csak a versengés a cél. A béta már javában tart, rengetegen élvezik a gyors viadalokat, amiket csapatban vagy akár egy az egy ellen is vívhatunk a közösség által épített játéktereken, mert, ahogy az már a TrackManiában is megvalósult: itt is a közösség a fő.

A különleges FPS belépett a második bétafázisba és ezzel együtt rengeteg plusztartalom vált elérhetővé a játékosok számára. A legfontosabb talán, hogy végre lehet csapatokat alakítani, és egy verseny szervezői rendszer is a játék része lett. Ezen kívül még TwitchTV integráció is belefért a frissítésbe, aminek hála a meccseinket pár kattintással már közvetíthetjük is, az ismert stream szolgáltatáson keresztül. Bekerült még rengeteg új pályaelem, új mozdulatok, és rengeteg apróbb finomítás, így aki még nem jelentkezett a bétára, most tegye meg, különben később bánni fogja.

A ShootMania Storm 2013. január 23-án jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)