Hirdetés

Scythe Ninja: A második hullám!

|

A szép sikereket elért Ninja CPU hűtő második verziója még jobb teljesítményt képes nyújtani a hő elleni küzdelemben!

Hirdetés

Első ránézésre alig észrevehető a különbség, ami annyira nem meglepő, hiszen egy viszonylag sikeres konstrukciót kellett felturbózni. A méretek, a felfogatás és kompatibilitás így jelen esetben irrelevánsá váltak. Annál inkább lényeges a hőcsövek elrendezése, melyek távolabb kerültek egymástól ezzel elősegítve a jobb hőeloszlást. A lamellák mintázata is átalakult, ami igazából nem tudom milyen, célt szolgál, talán a felületük lett nagyobb, de így szemre elég nehéz megítélni. Reméljük, hamarosan tudunk erről pontos információt adni, egyelőre csak a méretekkel lehet kombinálni, mivel az egyes „lapok" mérete oldalanként 6mm-el növekedett (116×116×152mm).

ninja2-400.jpg


Egy újabb változás a ventilátorban fedezhető fel. Az eddig használt szélkeverőket a Kaze Jyuni-k váltották. Ezek 120×120×25mm méretekkel rendelkeznek. A Scythe a változtatások eredményeként 5%-os teljesítménynövekedést ígér passzív üzemben és 15%-osat ventilátorral szerelve. További képek és információk oldalunkon (Computermode) találhatóak!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)