Hirdetés

SAS: Zombi Assault – Ellenszegülve a halottaknak

|

Egymagad túlélnél egy zombi-apokalipszist? A Left 4 Dead után hülyeség feltenni eme kérdést, de azért próbáljuk meg!

Hirdetés

Az örökzöld élőhalottak újra támadásra készülnek egy szerencsétlen túlélő ellen, aki kénytelen hátralévő napjait egy védekezésre alkalmatlan faházban eltölteni. Illetve nevezhetjük védekezésre alkalmasnak is, amennyiben ügyesen kamatoztatjuk lőfegyvereit és kihasználjuk a rendelkezésünkre álló védelmi pozíciókat. Fogalmunk sincsen, hogyan kerültek egymással kapcsolatba mai Játéközön.hu ajánlónk névadó élőlényei, de egyben biztosak lehettek: ha még életetekben nem játszottak a SAS: Zombi Assault című alkotással lehetőleg ne a legnehezebb szinten essetek neki. A zombik hullámokban támadnak és gyorsan szétbontják a barikádokat, melyeket az „F" billentyűvel javíthatunk. Érdemes folyamatos időközönként fejleszteni a fegyvereket, ellenben bedarálnak bennünket a húsra éhes fogak.

sas_zombi_assault_d6.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)