Hirdetés

Sam Fisher úgy tűnik tovább várat magára

|

A Ubisoft a nyílvánosság elé tárta a második pénzügyi negyedévről szóló eredményeit, melyben fellelhető, hogy a korábban idén tavaszra ígért Splinter Cell Double Agent, mely előbb szeptemberre tolódott el, most már csak október végén jelenhet meg leghamarább. Emellett év végén érkezik még a Red Steel, a Rayman Raving Rabbids és a Rainbow Six Vegas is. Örömhír lehet azonban, hogy az egy évvel korábbi hasonló szakaszhoz képest 62 %-os nyereséget értek el, amit jól tükröz, hogy csak a Ghost Recon Advanced Warfighter több mint 570.000 példányban kelt el, mind Xbox 360-on és PC-n, valamint, hogy a Heroes of Might & Magic V is több mint 350.000 példányban kelt el.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)