Hirdetés

Saints Row IV - PlayStation 4 vs. PC vs. PS3 összehasonlítás (videó)

|

A héten jelenik meg (a Saints Row: Gat out of Hell mellett) a Saints Row IV: Re-Elected, avagy az alapjáték felújított változata, de vajon mennyivel lett szebb, mint a PC-s kiadás? A most érkezett összehasonlító videóból kiderül.

Hirdetés

A Saints Row IV jó volt, de kimondottan szépnek még PC-n sem lehetett nevezni, pláne nem az előző generációs konzolokon. 

Ezért lettünk nagyon izgatottak, mikor a Deep Silver bejelentette, hogy a Saints Row: Gat out of Hell mellé kiadja a Saints Row IV: Re-Electedet is PlayStation 4-re és Xbox One-ra, benne mindennel, amit korábban DLC-k formájában zsákolhattunk be. A Eurogamer már megkapta a PlayStation 4-es változatot, és gyorsan a PC-s mellé tette, hogy lássuk, mekkora volt az ugrás a kettő között.

A különbség többnyire látható, de messze nem olyan hatalmas, hogy egyételműen ki lehessen jelenteni, hogy a PS4-es a jobb. Az EG szerint főleg az apróságokon javítottak, a belső tereken, a fényeken, de a natív felbontás megnövelése (1080p-re) távolabbról láthatóvá teszi az ellenfeleket. Anti-aliasing viszont nincs, ami sokat ront a látványon, illetve esőben a víztócsák néha kimondottan rosszabbul néznek ki PS4-en, mint PC-n. A PS3-as és PS4-es változat közötti különbség már sokkal szembetűnőbb, nézzétek meg ezt a videót is.

Hamarosan mi is kipróbáljuk és elmondjuk, mi mit láttunk, de a Gat out of Hell miatt egy hajszálnyit izgatottabbak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)